Kirjaudu sisään

Sorin Sirkuskoulu

Uusimmat tiedotteet

Taidetestaajat Sorin Sirkuksella tänä ja ensi lukuvuonna 05.02.2024

Suomen kasiluokkalaisille suunnattu Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelma aloitti vierailukautensa Sorin Sirkuksella maanantaina 5.2.

Lue koko juttu

Tero Aalto aloitti Sorin Sirkuksen viestintävastaavana 24.03.2023

Sorin Sirkuksen viestintävastaavana on maanantaina 20. maaliskuuta aloittanut Tero Aalto.

Lue koko juttu

Laajan oppimäärän lopputyöt lauantaina 29.5. 27.05.2021

Lopputyöt esitetään koronaturvallisesti kahtena eri lauantaina: 29.5. ja 12.6. Ensimmäisen lauantain yleisömäärää on rajoitettu ja sirkukselle kutsutut esiintyvien oppilaiden läheiset pääsevät seuraamaan esityksiä porrastetulla aikataululla. Tapahtuma striimataan Sorin Sirkuksen YouTube-kanavalle.

Lue koko juttu

Sorin Sirkuksen nuoret taiturit mukana Pikku Kakkosen lastenkonsertissa 29.03.2021

Sorin Sirkuksen oppilaita on mukana Pikku Kakkosen lastenkonsertissa Pyjamasirkus. Konsertti on nähtävissä pääsiäisenä Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa.

Lue koko juttu

Joulushow-liput nyt myynnissä 05.10.2020

Juhlavuoden joulushow-esitys Soilu toteutetaan erityisjärjestelyin. Lipunmyynti esityksiin on avattu ja turvallisuussyistä kaikki liput myydään tänä vuonna Lippupisteen kautta. Soilu on vain tunnin mittainen ja katsojia otetaan sisään esitykseen alle puolet normaalimäärästä. Ensi-ilta on 20. marraskuuta ja esityskausi jatkuu tammikuun 2021 alkuun saakka. Suosittelemme tutustumaan etukäteen joulushow-esitysten turvallisuusohjeisiin Sorin Sirkuksen tai Lippupisteen sivuilla.

Lue koko juttu

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.42.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Aquila Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.